luni, 24 octombrie 2011

Tort "Casa noastra draga..."

Acest tort este pentru un viitor tatic ca si surpriza de ziua lui. Deoarece tinerii parinti se muta in aceste zile intr-o casa noua si nu au timp sa organizeze o petrecere pentru tatic, Irina (sotia lui) a vrut sa-i ofere un tort dragut. Din pacate acest tort nu a iesit cum mi-am dorit si am facut multe greseli la realizarea lui. La urmatorul stiu ce am de facut si sper sa iasa mult mai bine. Nu ma astept sa primesc laude la cum arata insa sper ca macar gustul sa fie pe masura asteptarilor.
Continut: blat cacao si crema de ciocolata cu visine in alcool. A avut 3.4 kg.


9 comentarii:

  1. Combinatia pare destul de echilibrata. Cit despre faptul ca nu a iesit cum iti doreai, nu-i nicio problema. Esential este sa iti dai seama unde a fost buba ptr. a o evita la torturile viitoate.
    Din greseli invatam. Spor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de incurajare. Sper ca pe viitor sa nu mai dezamagesc...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca ai dezamagit,gestul si gustul cred ca au fost mai importante.Oricum arata bine casuta,
    eu n-as avea curaj sa fac una.

    RăspundețiȘtergere
  4. E adevarat Anema!Cu cat practici mai mult cu atat te perfectionezi mai mult!Cat despre tort poti sa fii linistita ca exista cofetarii de renume care nu s-ar lega sa faca asa ceva!Succes pe mai departe si cat mai multe torturi ca sa te poti perfectiona!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult! Abia astept urmatorul tort, urmatoarea provocare :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa dezamagesti? Cred ca glumesti...cati s-ar incumeta la o astfel de munca? Cunosc persoane care considera ca este inutil sa depui efort pentru o clatita, atat vreme cat se gasesc gata pragatite la Mega-Image....doar dulceata sa le pui. Eu cred ca faci lucruri minunate, am gustat din torturile tale, am asistat la bucuria si surpriza creata de un tort facut de tine...SUFLETUL si PASIUNEA pe care le pui in tot ceea ce faci conteaza mai mult decat, unele mici imperfectiuni.
    Capul sus, deci !! Ce faci tu este minunat !!

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Cristina! Nici nu ai habar cat apreciez cuvintele pe care mi le-ai adresat.
    Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine si ma incurajati!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt de acord cu fetele care au comentat inaintea mea...din greseli invatam... cat despre tort...este frumos,iar eu chiar am o comanda cu aceasta tema si am nevoie de sfaturile tale...ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu mare drag Alecsandra. Daca vrei poti sa-mi scrii pe mail ce intrebari ai si eu iti raspund cu placere. P.S. Acum stiu ce greseli am facut si pot sa-ti spun ce sa NU faci ca mine :)

    RăspundețiȘtergere